Tack Sverige för 5 underbara veckor!

Denna Sommarens Flipflop Tour är lite av en ”russinen kakan” upplevelse där jag började spela i Port de Soller redan i slutet av April för att nu få 5 veckors ”best of” hemma i Sverige där jag har haft förmånen att få sjunga och spela på såväl gamla favoritplatser, med underbara krögare och superhärlig publik, som nya ställen med samma sköna vibe. En ynnest och jag är enormt tacksam för att ha förmånen att få komma och spela hos, Glashyttans Värdshus, Fåfängan, Finnhamns Värdshus, Kajutan i Sjötorp, Pitchers i Skövde, Kanaans Trädgårdskafé och Gripsholms Värdshus under mina veckor i Sverige, Vi ses snart igen!

Nu är jag tillbaks på Mallorca, där jag spelar 5 kvällar i veckan på Cava/Albatros & Hotel Marina, Varmt Välkomna!

I början av november ska jag spela in några nya låtar med Göran Eriksson & vänner i Blacklake Studios, men innan dess, i September, släpps en ny sång som vi har spelat in tillsammans: ”Just a Friend”.

Till sist en liten recension från en i publiken vid spelningen på Kanaans Trädgårdskafé, och några bilder från samma generösa man, Hasse Löfstrand:

”Vi drog iväg till Kanaansträdgårdskafe igår och mumsade i oss från deras eminenta buffe. Så fick vi också bli underhållna av singer/songerwritern Odebrand. Å det var en hit att få uppleva den här skojfriska mannen och hans spel på guran. Alla de där pedalerna nere vid hans fötter innehöll ett minne av något slag som han använde till att bygga upp ett unikt komp till varje låt på plats, impade på mig. Förresten de där pedalerna hade han döpt till Bosse efter sin före detta svärfar, vilken var omöjlig att styra i motsats till pedalerna! Jag sa ju att han var skojfrisk. Kan du kolla in Odebrand nånstans rekommenderar jag att du gör det.”

Foto: Hasse Löfstrand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *