Guestbook

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen % ip%.
Vi reserverar oss rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster.
44 inlägg.
Lisa m fam Lisa m fam skrev den 10 februari 2024 kl. 8:11
Tusen tack för att du var med och stöttade och gjorde min 50-årsfest (=vår varma/galna afterski) till en helt magiskt underbar kväll på Kolskjulet i januari. Alltifrån alla förberedelser i form av förmöte i lokal, snack om logistik under kvällen, ”riggande” å ”snacka med sig själv för superkoll inför kvällen” till själva festkvällen… Du var vår liksom vår reseledare genom festen. Dels med synkad musik från båset men även live. Du fick mig att stå på scenen (stackars publik), du fick alla att känna att de verkligen var på afterski (vare sig de aldrig varit på en tidigare eller varit på galet många). Men framförallt fanns du där med värme å bus för alla gäster, från juniorerna (Hökarängen) till seniorerna🤣❤️ Vi vill bara spola tillbaka tiden och få göra det igen! Än en gång tack 🙏
Lotta Biörnstad Lotta Biörnstad skrev den 09 februari 2024 kl. 13:32
Tack fina Chrille för att du förgyllde min jätteroliga och smått vilda 80-årsfest med 80 gäster, man lever bara en gång.. Du har varit med oss förr med samma härliga resultar. Du är jätteduktig, professionell , rolig och så trevlig. Vi kan verkligen varmt rekommendera dig till stora som små fester. Lycka till! Lotta o Roger
Fia Wigert Fia Wigert skrev den 01 oktober 2023 kl. 17:01
Jag anlitade Odebrand till min 50 års fest. Det hade inte blivit detsamma utan honom! 🙂 Han stod för finstämd musik till drinken, kul underhållning till middagen och DJ till senkvällen. Allt detta lyfte stämningen till topp!! Dessutom är Chrille inte bara en musiker utan har också bra tips på att få en bra dynamik på festen vad gäller tex hur man ska utnyttja lokalen, tidsperspektiv etc. En fullträff helt enkelt!! Jag kan verkligen rekommendera att anlita honom!! Tack!!
Fredrik Gusting Fredrik Gusting skrev den 20 augusti 2023 kl. 15:33
Stort tack för att du höjde stämningen på min 50 årsfest hemma i trädgården. Bra mingelmusik och quiz som gästerna uppskattade.
Annika Svanström Röjvall Annika Svanström Röjvall skrev den 01 augusti 2023 kl. 18:52
Stort TACK Chrille för allt du gjorde under vår 100-årsfest (50+50) och vigsel! Du bidrog verkligen till stämningen före, under och efter vigseln. Into the Mystic ljöd magiskt ut över klipporna och havet och fick våra nyvigda hjärtan att slå extra intensivt! Du spelade grymt bra hela kvällen och skapade en skön vibe i den oslagbart vackra sommarnatten! Vi drog fram ett eluttag och sen skötte du resten, enkelt och proffsigt!
Kristoffer Kristoffer skrev den 03 juli 2023 kl. 8:46
Vilken stjärna!! Anlitade Odebrand till min 30 års fest, vilket gjorde festen!! Stort tack!🙏
Martin Wande Martin Wande skrev den 31 maj 2023 kl. 20:27
Det stod snabbt klart att Odebrand har koll på mer än läget och vi inte behövde oroa oss. Mer än nöjda att ha anlitat ett superproffs till företagseventet!
Mats Mårtensson Mats Mårtensson skrev den 20 maj 2023 kl. 9:06
Jag har haft förmånen att se Odebrand på Utö vid ett antal tillfällen så för mig var det ingen tvekan att anlita honom till min 50-års fest!! Odebrand är ett proffs ut i fingerspetsarna!!! Helt magiskt hur han lyfte upp stämningen på festen!! Han fick hela stället att gunga!! Stort tack för att du gjorde min fest så lyckad!!!
Fia Fia skrev den 04 maj 2023 kl. 12:55
Vi anlitade Odebrand för att liva upp en företagsmiddag. Han körde ett musikquiz och det blev en otroligt lyckad kväll!! Proffsigt bemötande och med glimten i ögat fick han hela gänget att engagera sig och skratta och sjunga. Rekommenderar honom varmt och kommer definitivt kontakta honom igen! Supernöjd! 🙂
Josefin Josefin skrev den 20 februari 2023 kl. 14:33
Heeeelt outstanding från första kontakt! Så proffsig & grym på alla plan med otrolig känsla för tajming av hur en fest byggs!! Stort stort TACK för att du gjorde vår fest till en sån glädje! 👌🏽😃
Skidbytarboden Skidbytarboden skrev den 07 december 2022 kl. 13:09
Stort TACK för att du gjorde vår fest till den bästa! Alla 200 gästerna var så nöjda och lyckliga. Aldrig sett så många dansa. Och tåget blev ju succé. Du är grym!
Anna-Karin Theelke Anna-Karin Theelke skrev den 15 september 2022 kl. 12:01
Vi behövde en muskalisk alltiallo till en personalfest med ca 150 deltagare i synnerligen blandade åldrar. Valet föll på Odebrand vilket visade sig bli en fantastisk fullträff. Han tog hand om mingel, quiz och DJ-ande med en fullständigt tonsäker fingertoppskänsla. Världsklass!!
Gabriella Gabriella skrev den 12 september 2022 kl. 11:34
Vi hade Odebrand på vår fest i onsdags. Det blev väldigt lyckad tillställning med mingelmusik, Quizz till middagen och DJ till kl 00. Odebrand gjorde det lilla extra som fick alla och skratta.
M-L och Uffe M-L och Uffe skrev den 01 september 2022 kl. 20:33
Vi hade fest i lördags och det blev så bra som vi drömt om. Odebrand stöttade oss i planeringen av kvällen utifrån sin stora erfarenhet av vad som ger ett lyckat party. Med god känsla för stämningen och vilka låtar och skämt som passar, fick han alla gäster att trivas, sjunga, dansa och berömma oss för en fantastisk fest. Supernöjda!
Diana & Pärra Diana & Pärra skrev den 03 juli 2022 kl. 1:51
En fantastiskt trubadur från början till slut, lärt känna denna man från -2019 - 2022. Från början av planering av bröllop till pandemi, till spelningar på stockholmskrogar i vinterkyla till sommarspelningarna på skärgårdsöar..en främmande man blev en vän, efter så många års planering, han delade & gjorde vår dag underbar…
Grannarna Grannarna skrev den 02 juli 2022 kl. 19:20
Odenbrand, vilken kille, sjunger brallotna av alla som ville. Sång och kul hela kvällen, vem behöver ut på andra ställen!
Lena & Elisabeth Lena & Elisabeth skrev den 14 juni 2022 kl. 12:30
Sååå glad att du var med oss på vårt 120 års partaj på Skytteholm Chrille! Du fick alla gäster att komma i partystämning o vi är SUPERNÖJDA!! Hoppas vi kan se dej ute på någon spelning i sommar ! Stort tack från oss 💕 Lena & Elisabeth (Bisse)
Fredrik Jelving Fredrik Jelving skrev den 27 december 2021 kl. 12:03
Va toastmaster på min systers bröllop där Odebrand stod för musik och underhållning. Suverän närvaro och ett fantastiskt bollplank för mig som toastmaster. Funderar ni på att ha ett proffs som håller i musiken så boka Odebrand!
Micke Björk Micke Björk skrev den 07 oktober 2021 kl. 17:03
Odebrand vilken klippa och proffs! Från finstämd, elegant och känslosam sång vid vigseln till stämningshöjande, fartig underhållning och allsång under mingel, middag och fest. Måste även nämna att man får väldigt kloka inspel under alla förberedelser både till oss som brudpar och till toastmaster. Våra varmaste och hjärtligaste rekommendationer! Johanna o Micke
Anna Strandberg Anna Strandberg skrev den 14 september 2021 kl. 9:47
Vi hade garden party i helgen, solen sken och Odebrand levererade! Han har bra känsla för hur stämningen ska höjas och vilka låtar som passar, vi är supernöjda! Blir det partaj nästa år så hoppas vi få med honom igen! Anna o Hasse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *