Guestbook

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen % ip%.
Vi reserverar oss rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster.
27 inlägg.
Fredrik Jelving Fredrik Jelving skrev den 27 december 2021 den 12:03
Va toastmaster på min systers bröllop där Odebrand stod för musik och underhållning. Suverän närvaro och ett fantastiskt bollplank för mig som toastmaster. Funderar ni på att ha ett proffs som håller i musiken så boka Odebrand!
Micke Björk Micke Björk skrev den 07 oktober 2021 den 17:03
Odebrand vilken klippa och proffs! Från finstämd, elegant och känslosam sång vid vigseln till stämningshöjande, fartig underhållning och allsång under mingel, middag och fest. Måste även nämna att man får väldigt kloka inspel under alla förberedelser både till oss som brudpar och till toastmaster. Våra varmaste och hjärtligaste rekommendationer! Johanna o Micke
Anna Strandberg Anna Strandberg skrev den 14 september 2021 den 9:47
Vi hade garden party i helgen, solen sken och Odebrand levererade! Han har bra känsla för hur stämningen ska höjas och vilka låtar som passar, vi är supernöjda! Blir det partaj nästa år så hoppas vi få med honom igen! Anna o Hasse
Patrik Jensen Patrik Jensen skrev den 24 augusti 2021 den 16:53
Odebrand höll låda på min 40års skiva, det var helt Kanon!! Alla gäster stormtrivdes och vi sa att Odebrand får bli ett stående inspel på alla våra fester framgent=) Tack.
Tommy Brotte Tommy Brotte skrev den 02 juli 2021 den 11:20
Jag har arbetat med Odebrand som husband i digitala evenemang under året. En skön kombination av musik, sidekick och underhållning med glimten i ögat. Tack.
Christer Christer skrev den 16 juni 2021 den 13:48
Vi körde en virtuell AW för hela vårt affärsutvecklingsteam på 25 pers. Odebrand var en av de som vi tog in och det var så nära en liveshow man kan komma! Rekommenderas varmt!
Cecilia Cecilia skrev den 26 maj 2021 den 11:46
Vi anlitade Odebrand för en spelning på ett företagsevenemang för ca 30 personer. Det blev en mycket lyckad kväll med hög stämning. Odebrand var lyhörd när det gäller låtval och levererade med en stor portion humor och glimten i ögat. Spelningen gick hem bland alla åldrar!
Bryggmästarn AB Bryggmästarn AB skrev den 26 maj 2021 den 10:03
Vi har hittills haft två fantastiska spelningar och kvällar med Odebrand på vår pub i Boden. Mångsidig entertainer och en härlig människa som är lätt att älska. Rekommenderas starkt!
Elsa Elsa skrev den 30 juli 2020 den 22:58
Jag anlitade Odebrand till ett gardenparty som blev hellyckat och till största delen tack vare honom! Precis som i tidigare recensioner är Odebrand väldigt bra på att läsa av sin publik, vet precis vad den vill ha ochhan gör det med en härlig glimt i ögat! Han är en allsidig och mångsidig artist som verkar kunna spela vad som helst! 😀 Och han gör det så bra!! Odebrand kan varmt rekommenderas om ni vill få en toppenbra stämning på festen!
Micke Evangelou Micke Evangelou skrev den 02 mars 2020 den 22:23
Vi anlitade Odebrand till en 50 års fest. Han började att spela lite i bakgrunden medans vi minglade med mingelmat. Sen ökade han tempot och det blev ett riktigt bra party! Han har bra känsla och läser av publiken på ett väldigt proffsigt sätt. Vi är super nöjda och rekommenderar honom starkt.
Cornelia Cornelia skrev den 12 september 2019 den 14:23
Vi anlitade Christer efter min kollegas rekommendation för en spelning på årets stora globala Kick-off. Det var första kvällen där alla var samlade, 120 personer från hela världen. Christer spelade först lite lugnare låtar under middagen. Senare blev det bar mingle och han höjde verkligen stämningen. Folk ville t.o.m sjunger själv eller med honom, vilket var jätte kul. Christer var flexibel gällande önskelåtar och kände av publiken bra. Det var en väldigt lyckad kväll och jag rekommendera Christer gärna till företagsevent eller privata fester.
Katarina Vinell Katarina Vinell skrev den 09 september 2019 den 12:58
Vi arbetar gärna med Odebrand ute på Finnhamn, både på allmänna kvällar på krogen och vid företagsevenemang. Då vet vi att musiken blir bra, att det skämtas mycket och det viktigaste, att det finns en lyhördhet för gästen. Odebrand är lika bra på att känna av stämningen som att slänga käft med gästerna, båda lika viktiga för att en musikkväll ska blir bra. Och att han sedan är synnerligen icke pk i vissa sammanhang ger kvällen en extra dimension… Katarina och Michael Vinell, entreprenörer på Finnhamn
Håkan Eriksson Håkan Eriksson skrev den 04 september 2019 den 20:17
Vilket party! Odebrand rev av grym underhållning på vår konferens. Vi hade gäster från 15 olika länder och Odebrand satte låtvalet med grym känsla. Ju längre kvällen led ju fler gästsångare och stämningen på topp! En grym spelning som vi har fått fantastiskt bra feedback på!
Annette Moreau Annette Moreau skrev den 17 mars 2019 den 13:06
Så glad att Odebrand underhöll och spelade på min födelsedagsfest. Han är en erfaren entertainern som lockade både till sång och skratt under kvällen. Det här gör vi om fler gånger.
Lone Møller Andersen Lone Møller Andersen skrev den 04 maj 2018 den 18:43
At møde dig her i port de soller Chris er en fornøjelse. Her er mit andet hjem igennem 42 år. Din musik er helt igennem fantastisk, altsidig, giver stof til eftertanke og en fornøjelse som du får publikum med dig. Tak for dig ?
Joey Angeles Joey Angeles skrev den 30 mars 2018 den 13:20
Loved the new single!!! Wishing for more success to you Ageless!
Annette/Näsby slott Annette/Näsby slott skrev den 12 februari 2018 den 22:58
Grymma spelningar på våra härliga After Work i Täby! Vi ses snart igen. ??
Joachim Nilsson Joachim Nilsson skrev den 24 juli 2017 den 18:01
Detta geni spelade på Skansholmen igår. Kan varmt rekommenderas!! Vi satt och garvade hela kvällen... Helt underbar musiker! Dessutom kör han hoj ? visserligen Traja... Jaja, alla är ju inte perfekta. Men han är förlåten ??? Tack som faan Odebrand. Du gjorde en magisk sommarkväll ännu mer magisk!! Hälsa Bosse! Han var felfri. ?????
Rebecca Rebecca skrev den 27 juni 2017 den 13:40
Världsklass & grym underhållning på vår midsommarfest på värmdö /oxdjupet!! vi tackar ödmjukast -galet rolig kväll 🙂 /Norrlänningarna
Annette Wheeler Näsby Slott Annette Wheeler Näsby Slott skrev den 07 november 2016 den 12:03
2016-10-28 Chrille spelade under vår After Work på slottet, han bidrog till en skön stämning och våra gäster njöt av nya och gamla låtar! Verkligen att rekommendera som stämningshöjare!! Nästa tillfälle hos oss är den 25/11, kl 17-21.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *