Guestbook

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen % ip%.
Vi reserverar oss rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster.
35 inlägg.
Diana & Pärra Diana & Pärra skrev den 03 juli 2022 den 1:51
En fantastiskt trubadur från början till slut, lärt känna denna man från -2019 - 2022. Från början av planering av bröllop till pandemi, till spelningar på stockholmskrogar i vinterkyla till sommarspelningarna på skärgårdsöar..en främmande man blev en vän, efter så många års planering, han delade & gjorde vår dag underbar…
Åsa The Queen Åsa The Queen skrev den 02 juli 2022 den 19:45
Maten och vinet smakar kanon gott. Vi har jättetrevligt med vår drottning Åsa ikväll. Vi ser nu fram emot quizet.
The Fanclub The Fanclub skrev den 02 juli 2022 den 19:22
Vad är väl en bal på slottet, när vi kan se och lyssna på Odebrand och fira Åsa 60 år. The Fanclub 🎂🎉🥂
Grannarna Grannarna skrev den 02 juli 2022 den 19:20
Odenbrand, vilken kille, sjunger brallotna av alla som ville. Sång och kul hela kvällen, vem behöver ut på andra ställen!
Olle Olle skrev den 02 juli 2022 den 19:17
Hu jeda mig sånt barn han var han spela’ bara dur men när det blev att ”quissa” svar Vi hade bara tur🎸🎼🎹
Grannarna Grannarna skrev den 02 juli 2022 den 19:14
Åsa, Åsa, du är bäst, Du är den vi gillar allra mest! Puss & Kram till en myckey stilig dam
Åsas gräddbakelser Åsas gräddbakelser skrev den 02 juli 2022 den 19:04
John Mayer, släng dig i väggen! Vi skippade dagens Lollapalooza när vi hörde att Odebrand skulle spela på Åsas firande!
Lena & Elisabeth Lena & Elisabeth skrev den 14 juni 2022 den 12:30
Sååå glad att du var med oss på vårt 120 års partaj på Skytteholm Chrille! Du fick alla gäster att komma i partystämning o vi är SUPERNÖJDA!! Hoppas vi kan se dej ute på någon spelning i sommar ! Stort tack från oss 💕 Lena & Elisabeth (Bisse)
Fredrik Jelving Fredrik Jelving skrev den 27 december 2021 den 12:03
Va toastmaster på min systers bröllop där Odebrand stod för musik och underhållning. Suverän närvaro och ett fantastiskt bollplank för mig som toastmaster. Funderar ni på att ha ett proffs som håller i musiken så boka Odebrand!
Micke Björk Micke Björk skrev den 07 oktober 2021 den 17:03
Odebrand vilken klippa och proffs! Från finstämd, elegant och känslosam sång vid vigseln till stämningshöjande, fartig underhållning och allsång under mingel, middag och fest. Måste även nämna att man får väldigt kloka inspel under alla förberedelser både till oss som brudpar och till toastmaster. Våra varmaste och hjärtligaste rekommendationer! Johanna o Micke
Anna Strandberg Anna Strandberg skrev den 14 september 2021 den 9:47
Vi hade garden party i helgen, solen sken och Odebrand levererade! Han har bra känsla för hur stämningen ska höjas och vilka låtar som passar, vi är supernöjda! Blir det partaj nästa år så hoppas vi få med honom igen! Anna o Hasse
Patrik Jensen Patrik Jensen skrev den 24 augusti 2021 den 16:53
Odebrand höll låda på min 40års skiva, det var helt Kanon!! Alla gäster stormtrivdes och vi sa att Odebrand får bli ett stående inspel på alla våra fester framgent=) Tack.
Tommy Brotte Tommy Brotte skrev den 02 juli 2021 den 11:20
Jag har arbetat med Odebrand som husband i digitala evenemang under året. En skön kombination av musik, sidekick och underhållning med glimten i ögat. Tack.
Christer Christer skrev den 16 juni 2021 den 13:48
Vi körde en virtuell AW för hela vårt affärsutvecklingsteam på 25 pers. Odebrand var en av de som vi tog in och det var så nära en liveshow man kan komma! Rekommenderas varmt!
Cecilia Cecilia skrev den 26 maj 2021 den 11:46
Vi anlitade Odebrand för en spelning på ett företagsevenemang för ca 30 personer. Det blev en mycket lyckad kväll med hög stämning. Odebrand var lyhörd när det gäller låtval och levererade med en stor portion humor och glimten i ögat. Spelningen gick hem bland alla åldrar!
Bryggmästarn AB Bryggmästarn AB skrev den 26 maj 2021 den 10:03
Vi har hittills haft två fantastiska spelningar och kvällar med Odebrand på vår pub i Boden. Mångsidig entertainer och en härlig människa som är lätt att älska. Rekommenderas starkt!
Elsa Elsa skrev den 30 juli 2020 den 22:58
Jag anlitade Odebrand till ett gardenparty som blev hellyckat och till största delen tack vare honom! Precis som i tidigare recensioner är Odebrand väldigt bra på att läsa av sin publik, vet precis vad den vill ha ochhan gör det med en härlig glimt i ögat! Han är en allsidig och mångsidig artist som verkar kunna spela vad som helst! 😀 Och han gör det så bra!! Odebrand kan varmt rekommenderas om ni vill få en toppenbra stämning på festen!
Micke Evangelou Micke Evangelou skrev den 02 mars 2020 den 22:23
Vi anlitade Odebrand till en 50 års fest. Han började att spela lite i bakgrunden medans vi minglade med mingelmat. Sen ökade han tempot och det blev ett riktigt bra party! Han har bra känsla och läser av publiken på ett väldigt proffsigt sätt. Vi är super nöjda och rekommenderar honom starkt.
Cornelia Cornelia skrev den 12 september 2019 den 14:23
Vi anlitade Christer efter min kollegas rekommendation för en spelning på årets stora globala Kick-off. Det var första kvällen där alla var samlade, 120 personer från hela världen. Christer spelade först lite lugnare låtar under middagen. Senare blev det bar mingle och han höjde verkligen stämningen. Folk ville t.o.m sjunger själv eller med honom, vilket var jätte kul. Christer var flexibel gällande önskelåtar och kände av publiken bra. Det var en väldigt lyckad kväll och jag rekommendera Christer gärna till företagsevent eller privata fester.
Katarina Vinell Katarina Vinell skrev den 09 september 2019 den 12:58
Vi arbetar gärna med Odebrand ute på Finnhamn, både på allmänna kvällar på krogen och vid företagsevenemang. Då vet vi att musiken blir bra, att det skämtas mycket och det viktigaste, att det finns en lyhördhet för gästen. Odebrand är lika bra på att känna av stämningen som att slänga käft med gästerna, båda lika viktiga för att en musikkväll ska blir bra. Och att han sedan är synnerligen icke pk i vissa sammanhang ger kvällen en extra dimension… Katarina och Michael Vinell, entreprenörer på Finnhamn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *