Kär Lek med Laila Adèle fyller 5 år idag! ❤️

Idag för 5 år sedan, på Min Son födelsedag, släpptes singeln Kär Lek som duett med den eminenta Laila Adèle.

Sången är en reflektion över alla oss som valt att skaffa barn och familj men sedan förlorar Kär Leken och väljer bort närheten, dialogen, det sunda förnuftet pga olika saker så som, egoism, vardag, dåliga prioriteringar mm.

Förlorarna är många. Finns det någon vinnare när föräldrar väljer att offra sina barns välmående för att gynna sitt ego eller straffa den man valde att skaffa barn med?

Kär Lek hyllar samtidigt alla Er som väljer det omvända, utvecklar empati och sunda nära relationer där olikheter belönas och alla tillåts att vara sig själva på ett helt imperfekt vis.

Att vilja sina nära och kära väl kräver empati, omtanke och respekt för att vi alla är olika och det skapar sunda relationer och ett vänligare samhälle.

Våga dela, kommentera och agera.

Tack alla inblandande i produktionen av Albumet ”Kasta första Stenen” och singeln Kär Lek.

All Min Kärlek till Er.❤️

? Laila Adèle ?ODEBRAND ?Roger Gustavsson ?Erik Pettersson?Micke Johansson ?Ubbe Hed ?Ollie Olson ?Roger Krieg ?Sabina Ddumba ?Janice ?Melinda de Lange ?Jessica Hallbäck ?Johan de Bourg ?Daniel Lee Othman ?Maria Elin Olsson

Jag är en lyckans ost som fått äran att vara kreativt konstruktiv med alla er ovanstående i en period i livet då de flesta andra valde att se åt ett annat håll. ???

Se videon här:

Lyssna på Spotify här:

följ på instagram.com/codebrand
Idag för 5 år sedan, på Min Son födelsedag, släpptes singeln Kär Lek som duett med den eminenta Laila Adèle. Sången är en reflektion över alla oss som valt att skaffa barn och familj men sedan förlorar Kär Leken och väljer bort närheten, dialogen, det sunda förnuftet pga olika saker så som, egoism, vardag, dåliga prioriteringar mm. Förlorarna är många. Finns det någon vinnare när föräldrar väljer att offra sina barns välmående för att gynna sitt ego eller straffa den man valde att skaffa barn med?Kär Lek hyllar samtidigt alla Er som väljer det omvända, utvecklar empati och sunda nära relationer där olikheter belönas och alla tillåts att vara sig själva på ett helt imperfekt vis. Att vilja sina nära och kära väl kräver empati, omtanke och repekt för att vi alla är olika och det skapar sunda relationer och ett vänligare samhälle. Våga dela, kommentera och agera. Tack alla inblandande i produktionen av Albumet ”Kasta första Stenen” och singeln Kär Lek. All Min Kärlek till Er. ️ : Laila Adèle: ODEBRAND: Roger Gustavsson: Erik Pettersson?: Micke Johansson: Ubbe Hed: Ollie Olson: Roger Krieg: Sabina Ddumba: Janice: Melinda de Lange: Jessica Hallbäck: Johan de Bourg?: Daniel Lee Othman?: Maria Elin OlssonJag är en lyckans ost som fått äran att vara kreativt konstruktiv med alla er ovanstående i en period i livet då de flesta andra valde att se åt ett annat håll. ?? Link in Bio.

Posted in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *