✔️Radio Promotion Trip ?

Tack vare Anette Stålhl’s fantastiska arbete har jag fått förmånen att få sjunga, spela låten The Word och prata om alla oss pappor som vill ha en vardag och vara närvarande med våra barn men av en eller annan anledning varken kan eller får.

Mitt budskap är lika enkelt som det är svårt. Föräldrar måste ta ansvar, det är orimligt att barnen ska behöva agera medlare eller välja bort den ena föräldern vid en konflikt. Min förhoppning är att fler och fler väljer bort juridiska konflikter till förmån för samtal, samarbete och försoning. Det vinner alla på, främst barnen då min absoluta övertygelse är att alla barn vill att deras respektive Mamma och Pappa är kompisar.

Vi föräldrar ska agera som förebilder, det gör vi inte när vi agerar själviskt och väljer konflikt framför försoning.

Den här låten är tillägnad alla er föräldrar.

Här kan du lyssna på mina intervjuer och live framträdanden i respektive kanal:

P4 Jönköping
P4 Skaraborg
Radio Falköping (länk kommer)
FMIV 93,7 Västerås
Radio Roslagen (länk kommer)

LYSSNA OCH FÖLJ ODEBRAND PÅ SPOTIFY KLICKA HÄR=>>

SE VIDEON TILL THE WORD PÅ YOUTUBE KLICKA HÄR=>>

Foto: Jesper Lange

Posted in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *