Om

2017

27.7

Sverige är Verkligen Fantastiskt på Sommaren. Alla underbara sommarkrogar med levande musik, sköna människor och generösa krögare. Jag är så tacksam för alla spelningar och möten med nya människor som denna sommaren har gett mig, och än är det långt kvar innan festen flyttar inomhus. Du som är nyfiken på var jag spelar nästa gång, klicka på LIVE här på hemsidan. Du som vill läsa vad andra tycker kolla gästboken, fb eller ig. Och Du som gillar rörliga bilder, kolla in min nya Youtube kanal i samarbete med DiPix.

20.6

Äntligen är Sommaren här! Denna sommaren kommer jag att tillbringa mestadels i Sverige av olika skäl men åker förmodligen till Mallorca och mitt Älskade Port de Soller i September för att dyka och sjunga/spela. Sommarens spelningar uppdateras löpande under fliken LIVE på hemsidan samt under ”Tour Dates” på Facebook. Hoppas vi ses i sommar!

2016

Mer än 120 spelningar hittills i år. Spelat Live i Thailand, Österrike, Schweitz, Spanien, England och Sverige. Tillbringade Sommaren 2016 i Port De Soller Mallorca där ODEBRAND Spelade 4-5 kvällar i veckan på ett par/tre olika ställen + ett antal privata spelningar.

Startar en egen youtube kanal där ODEBRAND kommer att släppa nya och gamla i nya versioner.

2015

Började året med 3 veckors hård Träning i Thailand därefter drog ODEBRAND till Disentis och jobbade på Lodge Sax i 5 veckor. Där och Då bestämde sig ODEBRAND för att verkligen lära sig sin Boss RC300, en Loopmaskin som numera heter ”Bosse”.

Sommaren tillbringades i Port De Soller, Mallorca där ODEBRAND utbildade sig till Padi Instruktör inom Scuba Diving vilket hade varit en dröm i många år.

ODEBRAND spelade 1-3 kvällar i veckan och efter sommaren hade han en bra grund att stå på vad gäller egna och andras låtar och känner sig hemma på scen igen. Musiken är tillbaks i hans liv på allvar. Och ODEBRAND kommer Aldrig släppa den igen.

Hösten tillbringades i Thailand, mest i Phuket där ODEBRAND frilansade med dykningen och gjorde några gig här och där annars var det mest träning, Muay Thai.

2014

Ett mycket kreativ och turbulent år på många sätt. Idag är ODEBRAND ödmjukt tacksam för alla människor som bidrog med sin tid, kunskap och kreativitet.

29 Mars

Släppte Singeln / Videon* : ”SOCKER”

https://youtu.be/2FQpBT-gyaM

6 Juni (Sveriges Nationaldag)

Släppte fotoprojektet #3sekunder tillsammans med sin Gode Vän, Fotografen Anders Glantz, med Nationalsången i ODEBRAND’s version feat: Sabina Ddumba och Melinda de Lange

4 Juli

Släppte en Singelversion och video* av ”KÄR LEK” som duett med Laila Adélè.

16 September

Släppte ISABEL som radio singel.

Fick det ärofyllda uppdraget att göra en special version av ”Ode till Ekerö” som Officiell Sång till Ekerö IK tillsammans med den extremt begåvade producenten & DJ Micke Lindfors.

https://open.spotify.com/track/6meDNGcMlMRt8XF0C16Ifb

2013

Avslutade i Februari inspelningen av ”Kasta första Stenen” tillsammans med de fantastiska musikanterna, Erik Pettersson, Mikael Johansson, Roger Gustavsson, Ubbe Hed, Sabina Ddumba, Melinda de Lange, Janice Kavander i Roger Kriegs studio StEriksplan1.

21 Mars

Släppte första Singeln från Albumet ”Ode till Ekerö” på Spotify.

https://open.spotify.com/track/7tPvsyLW0z2tmiLYtBc4Kd

30 April

Släppte Albumet ”Kasta första Stenen” digitalt på Spotify

https://open.spotify.com/album/0as1guvcL2yhI9s01knFLk

10 November

Släppte Albumet ”Kasta första Stenen” som Vinyl i samband med en releasekonsert där ODEBRAND dagen till ära hade helt tappat rösten. ANTIKLIMAX X 100000000000. En Mardröm. Men alla som kom gav så mycket KÄRLEK att han försöker minnas dagen som positiv ändå…

https://open.spotify.com/album/0as1guvcL2yhI9s01knFLk

2012

ODEBRAND’s Mor avlider oväntat i Mars. Han skriver sången ”ISABEL” som blir början till Albumet ”Kasta första stenen”

Augusti

ODEBRAND går på Audition för Körslaget och kommer med i Ekerö kören: Team Bagge.

September-December

Repetiotioner och finslipande av låtarna inför kommande inspelning

December

Börjar inspelningarna av ”Kasta första Stenen” tillsammans med Roger Krieg i hans studio StEriksplan1.

2011

Mer info om tidigare utgivningar och upplevelser kommer, men följ gärna ODEBRAND på Facebook och Instagram för löpande info om spelningar mm.

❤️

ODEBRAND

2016-11-05

 

odebrand_pic_lighter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *