Guestbook

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen % ip%.
Vi reserverar oss rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster.
44 inlägg.
Patrik Jensen Patrik Jensen skrev den 24 augusti 2021 kl. 16:53
Odebrand höll låda på min 40års skiva, det var helt Kanon!! Alla gäster stormtrivdes och vi sa att Odebrand får bli ett stående inspel på alla våra fester framgent=) Tack.
Tommy Brotte Tommy Brotte skrev den 02 juli 2021 kl. 11:20
Jag har arbetat med Odebrand som husband i digitala evenemang under året. En skön kombination av musik, sidekick och underhållning med glimten i ögat. Tack.
Christer Christer skrev den 16 juni 2021 kl. 13:48
Vi körde en virtuell AW för hela vårt affärsutvecklingsteam på 25 pers. Odebrand var en av de som vi tog in och det var så nära en liveshow man kan komma! Rekommenderas varmt!
Cecilia Cecilia skrev den 26 maj 2021 kl. 11:46
Vi anlitade Odebrand för en spelning på ett företagsevenemang för ca 30 personer. Det blev en mycket lyckad kväll med hög stämning. Odebrand var lyhörd när det gäller låtval och levererade med en stor portion humor och glimten i ögat. Spelningen gick hem bland alla åldrar!
Bryggmästarn AB Bryggmästarn AB skrev den 26 maj 2021 kl. 10:03
Vi har hittills haft två fantastiska spelningar och kvällar med Odebrand på vår pub i Boden. Mångsidig entertainer och en härlig människa som är lätt att älska. Rekommenderas starkt!
Elsa Elsa skrev den 30 juli 2020 kl. 22:58
Jag anlitade Odebrand till ett gardenparty som blev hellyckat och till största delen tack vare honom! Precis som i tidigare recensioner är Odebrand väldigt bra på att läsa av sin publik, vet precis vad den vill ha ochhan gör det med en härlig glimt i ögat! Han är en allsidig och mångsidig artist som verkar kunna spela vad som helst! 😀 Och han gör det så bra!! Odebrand kan varmt rekommenderas om ni vill få en toppenbra stämning på festen!
Micke Evangelou Micke Evangelou skrev den 02 mars 2020 kl. 22:23
Vi anlitade Odebrand till en 50 års fest. Han började att spela lite i bakgrunden medans vi minglade med mingelmat. Sen ökade han tempot och det blev ett riktigt bra party! Han har bra känsla och läser av publiken på ett väldigt proffsigt sätt. Vi är super nöjda och rekommenderar honom starkt.
Cornelia Cornelia skrev den 12 september 2019 kl. 14:23
Vi anlitade Christer efter min kollegas rekommendation för en spelning på årets stora globala Kick-off. Det var första kvällen där alla var samlade, 120 personer från hela världen. Christer spelade först lite lugnare låtar under middagen. Senare blev det bar mingle och han höjde verkligen stämningen. Folk ville t.o.m sjunger själv eller med honom, vilket var jätte kul. Christer var flexibel gällande önskelåtar och kände av publiken bra. Det var en väldigt lyckad kväll och jag rekommendera Christer gärna till företagsevent eller privata fester.
Katarina Vinell Katarina Vinell skrev den 09 september 2019 kl. 12:58
Vi arbetar gärna med Odebrand ute på Finnhamn, både på allmänna kvällar på krogen och vid företagsevenemang. Då vet vi att musiken blir bra, att det skämtas mycket och det viktigaste, att det finns en lyhördhet för gästen. Odebrand är lika bra på att känna av stämningen som att slänga käft med gästerna, båda lika viktiga för att en musikkväll ska blir bra. Och att han sedan är synnerligen icke pk i vissa sammanhang ger kvällen en extra dimension… Katarina och Michael Vinell, entreprenörer på Finnhamn
Håkan Eriksson Håkan Eriksson skrev den 04 september 2019 kl. 20:17
Vilket party! Odebrand rev av grym underhållning på vår konferens. Vi hade gäster från 15 olika länder och Odebrand satte låtvalet med grym känsla. Ju längre kvällen led ju fler gästsångare och stämningen på topp! En grym spelning som vi har fått fantastiskt bra feedback på!
Annette Moreau Annette Moreau skrev den 17 mars 2019 kl. 13:06
Så glad att Odebrand underhöll och spelade på min födelsedagsfest. Han är en erfaren entertainern som lockade både till sång och skratt under kvällen. Det här gör vi om fler gånger.
Lone Møller Andersen Lone Møller Andersen skrev den 04 maj 2018 kl. 18:43
At møde dig her i port de soller Chris er en fornøjelse. Her er mit andet hjem igennem 42 år. Din musik er helt igennem fantastisk, altsidig, giver stof til eftertanke og en fornøjelse som du får publikum med dig. Tak for dig ?
Joey Angeles Joey Angeles skrev den 30 mars 2018 kl. 13:20
Loved the new single!!! Wishing for more success to you Ageless!
Annette/Näsby slott Annette/Näsby slott skrev den 12 februari 2018 kl. 22:58
Grymma spelningar på våra härliga After Work i Täby! Vi ses snart igen. ??
Joachim Nilsson Joachim Nilsson skrev den 24 juli 2017 kl. 18:01
Detta geni spelade på Skansholmen igår. Kan varmt rekommenderas!! Vi satt och garvade hela kvällen... Helt underbar musiker! Dessutom kör han hoj ? visserligen Traja... Jaja, alla är ju inte perfekta. Men han är förlåten ??? Tack som faan Odebrand. Du gjorde en magisk sommarkväll ännu mer magisk!! Hälsa Bosse! Han var felfri. ?????
Rebecca Rebecca skrev den 27 juni 2017 kl. 13:40
Världsklass & grym underhållning på vår midsommarfest på värmdö /oxdjupet!! vi tackar ödmjukast -galet rolig kväll 🙂 /Norrlänningarna
Annette Wheeler Näsby Slott Annette Wheeler Näsby Slott skrev den 07 november 2016 kl. 12:03
2016-10-28 Chrille spelade under vår After Work på slottet, han bidrog till en skön stämning och våra gäster njöt av nya och gamla låtar! Verkligen att rekommendera som stämningshöjare!! Nästa tillfälle hos oss är den 25/11, kl 17-21.
Ashley KAY Ashley KAY skrev den 03 september 2016 kl. 16:54
My fiancée and I heard Chris play for the first time in Port Soller, Mallorca, we loved his style and voice. We therefore were delighted when he accepted to come over to England to play and sing for us at our wedding in August 2016. Many of the young ladies at our wedding became instant groupies which might also have been down to the fact that he was looking so amazing (great tan and lean from scuba diving!). We'd definitely book Chris again and probably will. Thanks again Chris!
Fia Montelius Fia Montelius skrev den 28 juni 2016 kl. 19:45
Yesterday was a really amazing day when I did my very first dive ever! 🙂 It will sure not be the last! Thank You Chris for making this experience so proffessional, safe and fun!! I'm still smiling:-)))
G.Sparrdal G.Sparrdal skrev den 15 juni 2016 kl. 21:06
Denna man som kallas Odebrand levererar sånger med texter som berör, så att det till och med gör ont. Många gånger får han oss att le och många låtar får mig dessutom att vilja sjunga och dansa . Jag rekommenderar starkt denna artist som måste upplevas live. Sparre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *